מכונת קפה מקצועית אסקסו בריסטה 3 ראשים שחור – ASCASO BARISTA GR3 Black
מטכנולוגיית E-61 ועד T
הערכה מחודשת של המסורת. הנדסה בת קיימא.
ראשית, החברה משתנה. לא יצרנים ולא מהנדסים ולא מהנדסי תעשייה ממציאים צרכים חדשים. החברה היא שדורשת מוצרים בר קיימא יותר עם יעילות אנרגטית משופרת, קלים יותר לשימוש ומאריך זמן רב יותר.
₪31,000.00
המלאי אזל
- אפשרות לעד 12 תשלומים ללא ריבית
בזמנים חדשים אלה, הבריסטה המקצועית היא שדורשת מוצרים חדשניים מבלי להתפשר על האספרסו.
ב- Ascaso צוות המהנדסים שלנו בילה שנים בעבודה כדי לבדל ולשכלל את מכונות הקפה של האספרסו שלנו. וזה הביא אותנו להעריך מחדש את גישתנו למסורת. לבסס את הפרויקטים שלנו הנדסה בת קיימא.
בשנות ה -60 התפתחות קבוצת E-61 הביאה חדשנות לעולם האספרסו. זו הייתה הצלחה מיידית והפכה לאחת המערכות הנפוצות ביותר בתולדות קפה האספרסו גם כיום, יצרנים רבים עדיין משתמשים בו או עובדים עם עקרונותיו.
אבל, כמעט 60 שנה אחר כך, היינו צריכים לחפש טכנולוגיה חדשה שענתה על החסרונות של הישנה.
טכנולוגיה נירוסטה
לאחר יצירת דגם Big Dream שלנו, בו שינינו קריטריון טכני ששימש במשך יותר מ 100 שנה (באמצעות נירוסטה במקום נחושת ופליז), רצינו להמשיך וליצור מוצרים ייחודיים. מוצר שיסמן גם נקודת מפנה בענף.
טכנולוגיה T, היא טכנולוגיה רב-קבוצתית משוכללת. הנדסה שפותחה כולה על ידי אסקאסו. הוא מציע יציבות תרמית נהדרת עם יעילות אנרגטית גבוהה (צריכת אנרגיה נמוכה) ומים נקיים וטריים בכל קפה.
טכנולוגיה מרובת קבוצות (נפרדת) עם בקרת PID
ביצועים ברמה מקצועית גבוהה: מובטחת יציבות תרמית (בשימוש רציף או לסירוגין). ייצור קיטור גבוה (דוד נפרד ונפח גבוה).
נקי קפה
נדידת מתכת מינימלית למשקה באמצעות נירוסטה.
תואם לתקנה האירופית EN 16889
מים טריים
הימנעות משימוש במים עומדים ומחוממים כל העת להכנת הקפה. המים לכל קפה מגיעים ישירות מהזרם המרכזי ומביאים לקבוצה מים טריים ומסוננים. מבלי להשפיע על חמצן המים ולשפר את טעם הקפה.
חסכון באנרגיה
אחת המטרות המרכזיות של טכנולוגיית T הייתה להפחית את צריכת האנרגיה של המכונה. אנו מספקים חיסכון ממוצע של 50% בהשוואה למכונה מסורתית ו -25% בהשוואה למכונות ריבוי -iler אחרים.
https://www.ascaso.com/div-espresso-coffee-machines-grinders/baristaT-5.html
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.